Zdraví začíná na našem talíři. Za život sníme více jak 62 tun potravin, které projdou naším trávicím traktem a mají obrovský vliv na naše zdraví a pohodu.
— Projekt zaměřený na revizi a definici standardů kvality školního stravování ve
všech jeho oblastech, od zadání, přes projekt, vybavení kuchyně, gastronomický trénink, kvalitu stravy až ke spokojenému zákazníkovi.
— určené pro personál školních restaurací
— témata týkající se správné výživy a jejího propojení s gastronomií.
— zaměřené na dokonalé zvládání kulinářských technik a jejich praktické využití při přípravě výživově vyvážených pokrmů ve školním stravování.
— pro výživové a gastronomické vzdělávání od mateřských a základních škol až po středoškoláky.
— 62 tun potravin sní průměrný Čech za svůj život z toho 1/3 mimo domov.
— Každý druhý z nás zemře na onemocnění srdce a cév
— Skoro každý 10. občan ČR trpí cukrovkou
— Nutričně vyvážené pokrmy šetrné k planetě v restauracích
— Rekonstrukce systému školního a nemocničního stravování — Komunikace a osvěta
Hlavní naplánované akce s předem daným tématem.
Digitální event na určité téma s moderací.
Data, statistiky a analýzy o všem gastro spojeném.
Digitální diskuzní fórum pro všechny členy.
Databáze znalostí, receptů, informací a dat.
Podívejte se na to, jaké bonusy, výhody a možnosti získají všichni členové institutu.
Chci se stát členem