Úroveň gastronomického a výživového vzdělání má přímý vliv na zdraví populace. Proto je naší povinností zajistit jeho kvalitu a profesionalitu mladé generaci gastronomů.
— Zavedení ŠVP do všech hotelových a gastronomických škol na základě modernizovaných RVP pro gastronomické obory.
— Modernizace jednotného zadání závěrečných zkoušek pro gastronomické obory na základě aktualizovaných RVP.
— realizované u zaměstnavatelů včetně personálu školních restaurací
— Jedno z řešení pro nedostatek profesionálů v gastronomii.
— 157 gastronomických a hotelových škol
— 1 250 učitelů gastronomických předmětů
— 5 000 studentů ročně
— 28 000 profesionálů školních restaurací
— Modernizace ŠVP (Školní vzdělávací program)
pro obory gastronomie
— Modernizace závěrečných zkoušek
— 50 % škol vyučuje gastronomii dle zastaralých norem
— Přímý vliv na kvalitu stravování pro 1,8 mil dětí denně
Hlavní naplánované akce s předem daným tématem.
Digitální event na určité téma s moderací.
Data, statistiky a analýzy o všem gastro spojeném.
Digitální diskuzní fórum pro všechny členy.
Databáze znalostí, receptů, informací a dat.
Podívejte se na to, jaké bonusy, výhody a možnosti získají všichni členové institutu.
Chci se stát členem